Шрот ріпаковий

Підприємством виробляється шрот ріпаковий згідно ГОСТ 30257-95 4638:2006 “Шрот ріпаковий. Технічні умови”.

Шрот – твердий продукт, що отримується при екстракції з насіння ріпаку разом з ріпаковою олією після попереднього пресування і додаткової волого-теплової обробки.

Шрот, що отримується з насіння ріпаку, містить до 37-40% цінного білка. Ріпаковий шрот використовується для живильних доповнень в рецептурі комбікормів та для годівлі худоби та птиці.

Відвантаження здійснюється насипом спеціалізованим автомобільним транспортом підприємства або замовника. Можливе відвантаження в контейнери типа 1СС або спеціалізовані залізничні вагони (хопера).

Насіння ріпаку

Сировиною для виробництва є  насіння ріпаку, що відповідає вимогам ДСТУ 4966:2008. Насіння надходить на підприємство автомобільним транспортом і приймаються по заліковій вазі залежно від засміченості та вологості. Вологе насіння піддається сушінню. Від сміття очищується на сепараційному устаткуванні.

Прокрутити вгору